4 tipy na vánoční dárky pro psy

Čím potěšit svého pejska na Vánoce?

Většina majitelů psů tráví společně se svými čtyřnohými kamarády vánoční čas. Ten se neúprosně blíží a s ním i myšlenka, co tomu svému chlupatému uličníkovi pořídit za vánoční dárek, aby i on mohl s námi prožívat to vzrušení u rozbalování dárků. Co ale svému pejskovi pořídit? Poradíme vám, ze kterých dárků by mohl mít velkou radost.

1.Šťavnatá lahůdka potěší  

Protože se bude jednat o speciální událost, mohlo by být i ve psí misce něco speciálního.  K této sváteční příležitosti se určitě bude hodit 100% masová konzerva Max. Tyto konzervy jsou ručně plněné. Vyznačují se vynikajícími nutričními a dietními hodnotami a můžeme u nich vybírat z různých druhů, podle toho, co našemu pejskovi chutná. Lahodnou chutí se vyznačují i konzervy Dr.Clauders, které pokrývají všechny životní fáze našeho psího kamaráda.

 

2.Nikdy nekončící zábava

Abychom nemuseli spolu s našim psím parťákem řešit kila navíc, získané přes vánoční svátky neustálým přejídáním, budou nejvhodnějšími dárky pro našeho hafana pomůcky, které slouží k výcviku, ale i zábavě. S takovým peškem se můžeme spolu se svým psem přetahovat donekonečna a dá se u toho zažít spoustu legrace. Pešky můžeme vybírat z různých materiálů a velikostí. Další pomůckou, která pohlídá kondici našeho psa, nejen během vánočních svátků, jsou míčky. Balónky mohou být se šňůrkou, na očku, různých tvarů a velikostí. Vybereme takový druh míčku, abychom si jeho házení během společných procházek s našim pejskem užili oba dohromady.   

 

3.Sušená lahodná odměna 

Nerušený klid při sledování pohádek, v čase vánočním, od našeho psího kamaráda nám alespoň na krátkou chvilku zajistí sušený pamlsek. Pro menší plemeno můžeme zvolit sušený pařátek, středně velkého pejska na určitý čas zabavíme sušeným vepřovým uchem a pokud máme doma už trochu většího obra, tak sušená hovězí noha mu dá na chvilku určitě zabrat. Navíc, sušené psí pamlsky čistí chrup a posilují žvýkací svaly. Lze je rovněž využít i jako rychlou odměnu. S pamlsky Dr.Clauders, které jsou 100% přírodní ve formě kostiček nebo plátků, můžeme během vánočních svátků naučit našeho čtyřnohého parťáka různým trikům. 

 

4.Společné toulky

Máme-li doma psího sportovce, tak můžeme využít svátečního volna a strávit s našim čtyřnohým kamarádem více času v přírodě. Ať už k těmto společným aktivitám budeme potřebovat kolo, lyže nebo jen pořádné boty, tak bez produktů značky Non-Stop Dogwear se neobejdeme. Široký výběr produktů značky Non-Stop Dogwear zajistí to nejlepší vybavení a podmínky našemu čtyřnohému chlupáči. Tyto výrobky jsou určeny pro pobyt v přírodě. Spojují know-how vycházející z dlouhé tradice cestování se psy ve Skandinávii s moderními technologiemi. 

Nejprodávanější značky