Výživový program Dr.Clauder´s

Granule, konzervy a pamlsky určené pro zdravý a aktivní život vašeho psa.

„Odpovědná výživa zvířat" je mottem značky Dr.Clauder´s . Vztah mezi lidmi a domácími zvířaty je charakterizován láskou a důvěrou a proto se vaši čtyřnozí chlupáči mohou díky výživovému programu Dr.Clauder´s spolehnout na vysoce kvalitní produkty.

 

Granule pro psy Best Choice od Dr.Clauder´s

Granule Best Choice od Dr.Clauder´s znamenají základ pro dlouhý, zdravý a aktivní život pro vašeho psa s požitkem při krmení. Díky speciální struktuře, tvaru, velikosti granulí a prvotřídním přísadám jsou granule Best Choice velmi lahodné. Jedná se o kompletní plnohodnotné krmivo, které zaručí vašemu pejskovi lesklou srst, zdravou kůži a vitalitu po celý den.   

Všechny produkty nové generace Best Choice mají to, co je pro psy dobré. 

Jsou:

-  bez konzervačních látek

-  bez použití obilovin s obsahem lepku ( žádná pšenice )

-  se surovinami prokazatelného původu

-  výhradně jen s jedním zdrojem masa                                             

Konzervy pro psy Dr.Clauder´s

Požitek z čistého masa pro vašeho psa. Konzervy pro psy Dr.Clauder´s obsahují až 96% čerstvého masa. Vybrané přísady získané z korýšů podporují růst chrupavkovitých tkání a mohou pozitivně ovlivnit vývoj pohyblivosti kloubů. Přidané beta glukany z kvasnic mohou působit jako stimulanty imunity a tak podpořit stabilitu mladého nebo stárnoucího organismu. Konzervy pro psy Dr.Clauder´s pokrývají  všechny životní fáze vašeho psa.

Výhody:

- prvotřídní vybrané maso

- originální chuť masa

- kontrolovatelný obsah vitamínů

Pamlsky pro psy Dr.Clauder´s

Co shledají psi lepším než každodenní krmení? Správně. Lahodný a zdravý snack. Pamlsky pro psy Dr.Clauder´s jsou 100% přírodní produkt. Neobsahují konzervační látky, přísady a barviva. Tato zdravá pochoutka pro psy je vyrobena z kusové svaloviny z různých druhů masa ( jehněčí, kuřecí, kachní, králičí, hovězí ) ve formě kostiček nebo plátků. Pamlsky pro psy Dr.Clauder´s pomáhají při výchově a podporují důvěru zvířete ke svému páníčkovi.  

Výhody:

- ideální odměna

- chutný pamlsek

- velké množství masa

- měkká pochoutka

Nejprodávanější značky