PULLER - – univerzální hračka pro psa

Psí sport, hra a intenzivní trénink pro každého.

CO JE PULLER?

Puller jsou dva kruhy z unikátního materiálu, který nepoškozuje psí zuby a je velice příjemný na úchop. S pullerem zvládne zacházet v podstatě každý, dokonce i děti nebo pejskaři, kteří mají svého psa jen pro radost a psímu výcviku neholdují. Díky široké nabídce velikostí je Puller  vhodný pro všechna plemena psů, kterým poskytuje úžasnou zábavu i sportovní vyžití.  

 

VÝHODY PULLER

- velmi odolný v tahu

- neničí zuby a dásně

- materiál je zdravotně nezávadný

- odolný vůči zápachu a nečistotám

- v sadě 2ks pro intenzivní trénink

- dobře se drží a je bezpečný pro ruce

- snadná údržba – stačí opláchnout vodou

- plavě na vodě, dobře se uchopuje na          hladině

- je neskutečně lehký

PULLER TRÉNINK

Málo práce pro páníčka, hodně sportu pro psa. Stačí tři jednoduchá cvičení po dobu 20 minut a pes vydá tolik energie jako při běhu na 5km. Tato cvičení posilují všechny svalové partie, pes si vylepší fyzickou kondici a intenzita tréninku, která vyžaduje velké soustředění a postřeh, psa příjemně a pozitivně vyčerpá i psychicky hravou a zábavnou formou.
 

Běhání

Používejte dva Pullery. Hoďte psovi Puller tak, aby se kutálel. Když se pes vrací, hoďte mu druhý kruh ve směru jeho pohybu. Pes tak bude běhat mnohem intenzivněji.

Skákání

Opět použijte dva Pullery. Zvedněte jeden Puller do výšky a nechte pro něj psa vyskočit a zakousnout se do něho. Po dopadu mu nabídněte druhý, aby pes střídavě skákal a zakusoval se.

Přetahování

Udělejte přetahování zábavné a nechte psa vyhrát. Jakmile Puller získá, nabídněte mu druhý. Cílem je naučit psa přepínat pozornost z kruhu na kruh, střídavě chytat a pouštět oba Pullery.

Plavání

Puller je velmi lehký, výborně plave na hladině a dobře se ve vodě psům uchopuje, je ideální pro vodní radovánky.

DOG PULLER – PSÍ SPORT

Na trénink s Pullerem můžete navázat i soutěžením v psím sportu DOG PULLER, ve kterém se soutěží ve dvou disciplínách – PULLER RUNNING, kdy pes běhá za Pullerem, musí ho uchopit ještě v pohybu a přinést zpět a PULLER JUMPING, kdy pes vyskakuje střídavě na oba kruhy, kruh musí uchopit zuby ve výskoku.  Sport DOG PULLER je především zábavou pro pejsky i majitele. Jde v něm o sehranost týmu, fyzičku psa, ale hlavně o radost ze společného sportování.

Nejprodávanější značky