Hydrolizovaný kolagen
Hydrolyzovaný vepřový kolagen je zdrojem proteinů předštěpených enzymovou hydrolýzou. Jedná se o vysoce koncentrovaný zdroj živočišných proteinů. Obsahuje aminokyseliny, které jsou důležité pro novotvorbu a regeneraci pojivových tkání. Typické pro tento zdroj proteinů je dobrá využitelnost a jedinečné zastoupení esenciálních i neesenciálních aminokyselin, vysoká koncentrace proteinů, velmi nízký obsah sacharidů a tuků.
Složení - Enzymaticky hydrolyzovaný vepřový kolagen.
Nutriční hodnoty: Výživové hodnoty ve 100 g sušiny prášku: Energetická hodnota 1700 kJ, 400 kcal, bílkoviny 100 g (Nx6,38), sacharidy 0 g, tuky 0 g. Vlhkost do 5%.Uchovejte v suchu.
Dávkování - hydrolyzát kolagenu se jako pomoc pro výživu kloubů doporučuje v celkové denní dávce 1 – 1,5 g na 10 kg tělesné hmotnosti při počínající již bolestivé artróze, denní dávka 0,3 – 0,5 g se používá jako udržovací, pokud dojde ke zlepšení stavu bez bolesti.
Balení - 200g