Treska mletá
Ryby mají významné nutriční hodnoty a přináší organismu mnoho blahodárných účinků. Jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené tuky s vysokou koncentrací kyselin Omega 3.V první řadě jsou velice bohaté na velmi lehce stravitelné kvalitní bílkoviny. Představují cca 15–20 % z celkové váhy. Rybí maso má více či méně tuků, ale každopádně se nejedná o „špatné“ tuky, které zvyšují cholesterol v krvi, ale o nenasycené tuky s vysokou koncentrací kyselin Omega 3. Tyto kyseliny jsou důležité při prevenci kardiovaskulárních onemocnění a působí jako skutečné antioxidanty. Co se týče obsahu tuku v rybím mase, ten je velmi různorodý a pohybuje se zhruba v rozmezí mezi 0,5 % až 27 %. K nepodceňování je přítomnost fosfolipidů, tuků důležitých ke správné funkčnosti nervové soustavy. Ryby obsahují také minerální látky, především vápník, fosfor a jód. Z vitaminů je nejvíce přítomen vitamin A, ale výrazné jsou taktéž koncentrace vitaminu B a D.
Balení - 1kg